Installatie

Plaatsing

De Gardentub moet op tegels geplaatst worden, omdat er kans op verzakking van het gras kan ontstaan wanneer de Gardentub op het gras wordt geplaatst. Wanneer de Gardentub toch op het gras wordt gezet is dit op eigen risico. Voor het verplaatsen van de Gardentub zijn twee personen nodig.

Vullen van de Gardentub 

Vul de Gardentub simpel en snel met de tuinslang (18 minuten), of bestel de kraan en/of douche erbij. Koop je bij aankoop de kraan en/of douche erbij, dan kun je deze aansluiten op de tuinslang met behulp van een Gardena koppeling onder het bad. Koop je er geen kraan of douche bij dan kun je het bad ook rechtstreeks met de tuinslang vullen.

Legen van de Gardentub

Het water kan je op verschillende manieren uit de Gardentub laten lopen.

 • Installatie manier 1

  Manier 1

  Plaats een putje onder de Gardentub dat voorzien is van een directe afvoer. 

 • Installatie manier 2

  Manier 2

  Sluit onder de Gardentub de tuinslang aan op de daarvoor bestemde tuinslang koppeling en laat deze naar een afvoerputje lopen. 

 • Installatie manier 3

  Manier 3

  Sluit onder de Gardentub een druppelslang aan op de tuinslang koppeling. Het water uit de Gardentub kan nu worden hergebruikt om het gazon of de planten water te geven. 

Verwarmingsopties

Wil je het water in je Gardentub verwarmen, zodat je er het hele jaar door in kunt genieten? Ontdek dan de verschillende verwarmingsopties.

Installatie van de kranen

Installatie douche

In deze video tonen we hoe je de douche op de Gardentub monteert.

Installatie kraan

In deze video tonen we hoe je de kraan op de Gardentub monteert.

Accessoires

Douche

€695,00

Kraan

€350,00