Levering

De Gardentub wordt door onze transporteur bij u thuisbezorgd. Onze transporteur levert tot het eerste obstakel, zoals een voordeur, een te hoge stoeprand of een grindpad. De Gardentub wordt verpakt in een doos op een pallet aangeleverd om de kwaliteit en veiligheid tijdens het transport te waarborgen.

Levertijd

De Gardentub kan binnen 5 werkdagen na bestelling worden geleverd. Zodra uw bestelling is verwerkt, nemen wij telefonisch contact met u op om een geschikte leverdatum met u af te spreken. Dit geldt voor klanten in zowel Nederland als België. Wij streven ernaar om u een flexibele en gepersonaliseerde bezorgservice te bieden.

Bezorgafspraak

Voor klanten uit Nederland en België nemen wij telefonisch contact op met de eindconsument. Dit doen wij om een leverdatum af te spreken die u het beste uitkomt. Het is daarom belangrijk dat u bij uw bestelling een telefoonnummer opgeeft waarop u goed bereikbaar bent.

Levertijdvenster

Onze transporteur levert op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur. Onze transporteur belt een half uur voor aankomst.

Verantwoordelijkheid bij levering

Bij aflevering vragen wij u om de Gardentub en de verpakking te controleren op eventuele schade. Mocht u beschadigingen constateren, maak direct een foto (van verpakking en schade) en meldt dit dan direct bij ons en neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Vragen of Problemen?

Mocht u nog vragen hebben over uw levering of problemen ondervinden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dit doet u door een mail te sturen naar info@gardentub.com. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorden dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en de levering van uw Gardentub.