The Rolling Hottub is tijdens de 1e Corona Lockdown opgericht. Gedurende deze lockdown ging een kennis van The Rolling Hottub experimenteren met het verhuren van een hottub aan kennissen en vrienden. Oorspronkelijk waren de ondernemers van The Rolling Hottub actief in de event sector, maar door de lockdown kwam deze sector stil te liggen. De ondernemers van The Rolling Hottub moesten op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alsof het zo moest zijn vroeg de kennis of de huidige ondernemers van The Rolling Hottub, The Rolling Hottub wilde overnemen om een nieuwe toekomst aan het bedrijf te geven. Met de ondernemers ervaring die er al was en zelf genoten te hebben van uren in de hottub, hebben de ondernemers van The Rolling Hottub volmondig ja gezegd. 

De missie van The Rolling Hottub is de mensen te laten genieten van een wellness ervaring thuis, betaalbaar, kwalitatief en (bij hottubs) hout gestookt. Door de hottubs te verhuren kan de consument kennis maken met het concept van hottubs, voordat ze definitief een eigen hottub aankopen. Om de consument nog beter kennis te laten maken met onze producten zetten wij steeds meer van onze producten ook in onze showroom. The Rolling Hottub zet in op buitenbeleving en meer tijd doorbrengen in de buitenlucht, omdat de ondernemers geloven dat dit enkel positieve gevolgen heeft voor het mentale welzijn. In dit verhaal past de Gardentub perfect, de Gardentub heeft een uitstekende kwaliteit en laat mensen in de buitenlucht genieten. 

Gezinnen die willen genieten van de rust samen met de kinderen of samen in de hottub tijdens een weekendje weg, daar ligt de focus van The Rolling Hottub.

The Rolling Hottub heeft via Instagram kennis gemaakt met de Gardentub. Wij als The Rolling Hottub zijnde zijn altijd geïnteresseerd in mooie nieuwe producten op de markt en Gardentub paste perfect in dit plaatje. 

Gardentub en The Rolling Hottub vullen elkaar goed aan, omdat de Gardentub inzet op een unieke tuinbeleving en genieten in de eigen tuin en dit zijn kernwaarden die The Rolling Hottub volgt. Wij vinden de Gardentub een top product, maar voor ons zou een Gardentub hottub variant ook mogelijkheden bieden.

gardentub

Wij als The Rolling Hottub zien een groot groei potentieel in België om Gardentub verder te verdelen. Het is een uniek product dat hier nog niet op de markt is en daarom willen wij hier graag deel van uitmaken.

 

Door Emma Jacobs

Vind vergelijkbare artikelen

GardenHottubTuintuininspiratie